Undertone audio

 

Unfairchild

Producer og trommeslager Eric Valentine står bag Undertone Audio, der kort sagt er et projekt der handler om at lave de ting han gerne vil have men der ikke findes hos andre, samtidig med man holder fast i de kvaliteter der er i de klasiske vintage preamps. Med Undertone Audio sørger Eric Valentine for at hans ideer bliver til virkelighed.

MPDI-4

MPEQ-1

Varicap Cable

Unfairchild er Eric Valentines version af en fairchild. Der er få ændringer, såsom han har ændret indgangstrinnet så den ikke “æder” røret på ca 6 mnd, og nogen tilføjelser som gør den endnu mere anvendelig. Der er selvfølgelig de 6 originale presets med fast attack/release tid, men UTA har tilføjet 4 presets med variabel attack release også, der er M/S funktion, true bypass, sidechain funktion, feedback vs feedforward teknologi etc.

Eric valentine har videreudviklet Fairchild’en til en fleksibel comp, der kan klare stort set alle opgaver i alle typer musik - Det er sejt.


Pris: 78.795,- inkl moms

4 preamps i 1 unit, men med utroligt mange muligheder. Både ind og udgangstrafoer kan slåes fra hver for sig, så pricipielt kan hver preamp opføre sig som fire forskellige typer preamp - uden trafoer (ultra clean), med indgangstrafo, med udgangstrafo eller med begge trafoer samtidig.

 1. - Den har stepped gain

 2. - -20/-10dB pad

 3. - Variable impedans

 4. - Mulighed for at vende fasen

 5. - 48v Phantom

 6. - VU meterPris: 20.795,- inkl moms

Klassisk Channelstrip m. preamp og EQ. Preampen er den samme som i MPDI-4, så også her kan både ind og udgangstrafoen kan slåes fra hver for sig, så pricipielt kan hver preamp opføre sig som fire forskellige typer preamp - uden trafoer (ultra clean), med indgangstrafo, med udgangstrafo eller med begge trafoer samtidig.

 1. - Den har stepped gain

 2. - -20/-10dB pad

 3. - Variable impedans

 4. - Mulighed for at vende fasen

 5. - 48v Phantom

 6. - VU meter


EQ-delen er et langt kapitel for sig, og hvis man er typen der ikke sætter sig ind i ting, men bare skruer, så er det nok ikke denne EQ man skal kigge på. Efter et hurtigt kig i manualen er det dog på plads,og så har man til gengæld et vellydende superredskab.

Hvert bånd kan opføre sig på tre måder:Pris: 18.595,- inkl moms